Karoliina Sormunen

hakukoneoptimointia tekevä nainen

Meinaatko seota?

Hakukoneoptimointi, SEO, tarkoittaa tuloksena parempaa menestystä hakukoneissa, kuten Googlessa, sivuston kannalta.  Korkeampi sijoitus hakutuloksissa ei synny sattumalta, vaan se vaatii pitkäjänteistä työskentelyä. Hakukoneoptimoinnilla saadaan sellaista näkyvyyttä hakukoneessa, josta ei ole maksettu.

Ei tarvi seota! Minä autan sinua mielelläni saavuttamaan paremmat sijat Googlessa.

Tiedätkö, millä sijalla yrityksesi tulee vastaan Googlen hakutuloksissa?

Vai onko sivustosi edes lisätty Googleen?

Ei riitä, että sinulla on verkkosivut. Googlelle pitää myös kertoa, että sivustosi on olemassa.

Hakukoneoptimoinnilla saadaan varmistettua, että kun potentiaaliset asiakkaat etsivät tietoa sinun alasi palvelun hakusanoilla (esimerkiksi ”tilitoimisto osakeyhtiö”, ”kampaamo Tampere”, ”häät kukat” tai ”pintaremontti hinta”), juuri sinun yrityksesi nimi nousee heidän nähtävilleen ensimmäisten joukossa.

Hakukoneoptimoinnilla saamme yrityksesi potentiaalisten asiakkaiden tietoon. SEO tarkoittaa verkkosivustosi sisällön optimointia, älykästä avainsanojen käyttöä ja teknisen puolen viilaamista. Näin voit varmistaa, että yrityksesi paistaa kirkkaasti hakutulosten huipulla.

Ei seota, vaan ryhdytään hommiin.

Hakukoneoptimointi ei ole rakettitiedettä.

Maksuttomassa alkukartoituksessa selvitetään sivustosi nykytilanne hakukoneiden kannalta. Pidetään palaveri, jossa käydään yhdessä läpi mm. nämä asiat:

  1. Avainsanat ja sisältöanalyysi: Käydään läpi sivustosi tärkeimmät avainsanat ja miten ne liittyvät kohdeyleisöösi. Analysoidaan myös sivustosi sisältöä varmistaaksemme sen relevanssin ja informatiivisuuden.
  2. Sijoitus Googlen tuloksissa: Millä sijalla olet nyt ja mihin tulokseen tähdätään avainsanoilla?
  3. Tekninen arviointi: Kartoitetaan sivustosi teknisen rakenne jotta varmistutaan, että se täyttää hakukoneiden vaatimukset. Tämä sisältää esimerkiksi sivuston nopeuden, mobiiliystävällisyyden ja teknisen turvallisuuden läpikäynnin.
  4. Kilpailijoittesi analyysi: Tutkimme myös kilpailijoitasi ja heidän verkkosivuja, jotta tunnistamme mahdollisia vahvuuksia ja kehityskohteita.

”Karo kertoi verkkosivujen tekemisen yhteydessä miten saadaan sivustoni mahdollisimman ylös Googlessa. Uutena yrittäjänä oli tärkeää päästä heti potentiaalisten asiakkaiden tietoisuuteen Googlen hakutuloksien kautta. Karo kertoo kuukausittain sijoituksista ja tehdyistä työstään sivustollani, ja sivustoni sijoittuu hyvin tärkeimmillä hakusanoilla. Ihan mieletön apu, ja yhtä tärkeä kuin vaikkapa some-kanavien hankinta.”

Anni, Kalla Tattoo & Art

Ota yhteyttä - tehdäänkö ilmainen alkukartoitus sivustostasi?

Kuvaan säännöllisesti Jyväskylän ja Kuopion seudulla, joten viestintää nopeuttaakseni kysyn myös että missä kuvattaisiin! 🙂