Karoliina Sormunen

valokuvaaja Jyväskylässä

vastasyntyneen valokuvaus jyväskylä
lapsivalokuva, lapsi puiden takana

Hei, olen Karoliina ja valokuvaan perheitä ja tapahtumia, erityisesti Jyväskylässä.

Minulla on aito halu auttaa asiakasta saamaan niin kauniit muistot itselleen tärkeästä päivästä, että niistä muistoista välittyy lämmin tunnelma yhä vuosienkin jälkeen.

Olipa sinulla sitten intiimi pieni hääjuhla vain muutaman tärkeän ihmisen kanssa tai isot 50-vuotisjuhlat, tulen mielelläni kuvaamaan.

Kokemuksella, persoonalla

Teen pitkällä ja vankalla kokemuksellani erilaisia valokuvauksia. Savolainen rentouteni auttaa pahintakin kameran edessä jännittäjää – asiakkaani ovat huomanneet kuvauksen aikana, että jännitys on kadonnut ja rentous kameran edessä on löytynyt nopeasti. 

Pop up -valokuvaukset

Kesällä 2021 lanseerasin pop up -valokuvauspäivät: tule kauniiseen kuvauspaikkaan perheesi kanssa, otan kuvat teistä vartissa ja parin viikon sisään sähköpostiisi kilahtaa kuvat kuvauspäivästä. Nämä päivät olivatkin todella suosittuja, ja pop up -valokuvauksia tuleekin tarjolle ympäri vuoden, erityisesti Jyväskylän ja Muuramen seudulla.

Milloin koko perheenne on ollut yhdessä kameran edessä?

Lapsivalokuvauksen vinkit

Ota yhteyttä:

Onko ylioppilasjuhlat tulossa, haluatko isovanhemmista kuvia lapsenlapsen kanssa tai onko haaveissa ostaa ystävälle lahjakortti odotusajankuvaukseen? Ota yhteyttä, niin sovitaan sopiva kuvaus juuri Teidän tarpeisiin:

Kuvaan säännöllisesti Jyväskylän ja Kuopion seudulla, joten viestintää nopeuttaakseni kysyn myös että missä kuvattaisiin! 🙂