Karoliina Sormunen

valokuvaaja Kuopiossa

vastasyntyneen valokuvaus jyväskylä
lapsivalokuva, lapsi puiden takana

Hei, olen Karoliina ja valokuvaan perheitä ja tapahtumia Kuopion ja Siilinjärven alueella.

Minulla on aito halu auttaa asiakasta saamaan niin kauniit muistot itselleen tärkeästä päivästä, että niistä muistoista välittyy lämmin tunnelma yhä vuosienkin jälkeen.

Olipa sinulla sitten intiimi pieni hääjuhla vain muutaman tärkeän ihmisen kanssa tai isot 50-vuotisjuhlat, tulen mielelläni kuvaamaan.

Kokemuksella, persoonalla

Teen pitkällä ja vankalla kokemuksellani erilaisia valokuvauksia. Kuopiossa olen asunut miltei parikymmentä vuotta, joten miljöökuvauksiin minulta löytyy useampi ajatus aina pohdittaessa, missä saataisiin parhaimmat kuvat.

Pop up -valokuvaukset

Kesällä 2021 lanseerasin pop up -valokuvauspäivät: tule kauniiseen kuvauspaikkaan perheesi kanssa, otan kuvat teistä vartissa ja parin viikon sisään sähköpostiisi kilahtaa kuvat kuvauspäivästä. Nämä päivät olivatkin todella suosittuja, ja pop up -valokuvauksia tuleekin tarjolle ympäri vuoden, myös Kuopion alueelle.

Milloin koko perheenne on ollut yhdessä kameran edessä?

Lapsivalokuvauksen vinkit

Ota yhteyttä:

Onko ylioppilasjuhlat tulossa, haluatko isovanhemmista kuvia lapsenlapsen kanssa tai onko haaveissa ostaa ystävälle lahjakortti odotusajankuvaukseen? Ota yhteyttä, niin sovitaan sopiva kuvaus juuri Teidän tarpeisiin:

Kuvaan säännöllisesti Jyväskylän ja Kuopion seudulla, joten viestintää nopeuttaakseni kysyn myös että missä kuvattaisiin! 🙂