Karoliina Sormunen

Hei sinä AD, visuaalinen suunnittelija, visu-opiskelija tms! Haen verkkosivuilleni ulkoasun uudistajaa / brändin kirkastajaa. Ajatus verkkosivujen visuaalisen ilmeen muutoksesta on kytenyt ajatuksissani jo pidempään, ehkä vuoden verran. Olen kokenut verkkosivujeni visuaalisen ilmeen toimivaksi, mutten erottuvaksi.

Mikäli selaat sivustoani hieman, huomaat että toimin valokuvaajana ja verkkosivujen tekijänä. Olen aloittanut vuonna valokuvaajana yritystoiminnan vuonna 2016. Palvelen pääasiassa lapsiperheitä sekä yrityksiä valokuvauksen saralla ja nyt olen suuntautumassa enemmän yrityspuolen asiakkaisiin, kun halunani on laajentaa palveluitani verkkosivuasioihin b2b-kentälle. Verkkosivualustani on WordPress, sivusto on rakennettu Elementorilla.

Arvot, jotka ohjaavat toimintaani:

 1. Inhimillisyys – Tuon ymmärrystä kaikkiin kohtaamisiin. Kaikki eivät ole oman elämänsä supermalleja, eivät koodareita, mutta minulla on halu auttaa ja ohjeistaa.
 2. Kohti parasta rehellisesti – Annan lupaukseni työskennellä vain parasta tavoitellen – oli se sitten kuviin tai verkkosivuihin liittyvää.
 3. Rentous – Tiedostan vastuuni ohjaajana ja kuvaustilanteen vetäjänä, että oli kyse sitten oppimisesta tai hyvien kuvien ottamisesta, prosessi aina vie hieman aikaa, eikä kiirehtimällä tule kuin korkeintaan keskinkertaista.

Projektin tavoitteet

Verkkosivu-uudistuksen tavoitteenani on saada raikas, ammattimainen ja houkutteleva ulkoasu verkkosivuilleni, joka heijastaa henkilöbrändini luonnetta ja palveluita, mutta ennen kaikkea, on myös tunnistettava ja mieleenjäävä. En hae ulkoasua, jossa brändiväreinä pääosaa esittää valkoinen, musta ja beige.

Haen lopputuloksena Adobe Figman tai muun vastaavan työkalun avulla tehtyjä valmiita ulkoasuvedoksia tärkeimmistä sivuistani, joiden pohjalta voin rakentaa sivut itse. Sivuston laajuus ei ole muuttumassa.

Mitä haetaan, tiivistetysti:

 1. Visuaalisen ilmeen uudistaminen tai nykyisen brändin kirkastaminen, jolloin visuaalinen ilme vastaa yritykseni brändiä ja asiakaskuntaa. Visuaalisen ilmeen uudistuksessa haussa on luova lähestymistapa, joka erottuu kilpailijoista ja houkuttelee sivustolle uusia asiakkaita.
 2. Valmiiden ulkoasuvedosten toimittaminen Adobe Figma -vedoksina tai vastaavassa muodossa.
 3. Brändi-ilmeohjeistus ei pakollinen, mutta lisäarvoa tuova

Toivottu aikataulu: Visuaalisen ilmeen uudistuksen lopputuotoksen luovutus tapahtuisi kesäkuun 2024 loppuun mennessä.

Tarjouspyynnön jättäminen:

Otan tarjouksia vastaan sähköpostitse info(at)karoliinasormunen.fi. Tarjouksesta tulisi ilmetä projektin kokonaishinta, selvitys visuaalisen ilmeen uudistuksen verkkosivuvedosten määrästä, lausuntokierrosten määrä, projektiaikataulu ja ehdotus työskentely- ja viestintätavasta projektin läpiviemiseksi. Esitäthän referenssejä aiemmista vastaavista projekteista. Tarjouspyynnöt, jotka on jätetty sähköpostitse viimeistään perjantaina 29.3. otetaan huomioon.

Millä perusteilla valitsen tekijän verkkosivujeni ulkoasu-uudistukselle?

 1. Kokemus vastaavista projekteista: Arvostan tekijöitä, joilla on kokemusta vastaavista visuaalisen ilmeen suunnitteluprojekteista, erityisesti valokuvauksen ja verkkosivupalvelujen parissa.
 2. Luovuus ja innovatiivisuus: Painotan tekijöitä, jotka voivat tarjota luovia ja innovatiivisia ratkaisuja visuaalisen ilmeen uudistamiseen, jotka erottuvat kilpailijoista.
 3. Hinta: Tarjouksesta huomioidaan myös kilpailukykyinen hinta suhteessa tarjottuun palveluun.
 4. Ymmärrys digitaalisen markkinoinnin tärkeimmistä tekijöistä verkkosivujen suunnittelun kontekstissa. Tekijä ymmärtää esimerkiksi cta-buttoneista ja ostopoluista.
 5. Yhteistyökyky ja viestintä: Tärkeää on, että valittu tekijä pystyy tehokkaaseen ja avoimeen yhteistyöhön ja viestintään kanssani projektin aikana.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai haluat lisätietoja projektista, olethan rohkeasti yhteydessä.
Karoliina Sormunen
info(at)karoliinasormunen.fi