Karoliina Sormunen

web dev - verkkosivupalvelut

0 +
vuoden kokemus koodarina
1 %
auditointityytyväisyys
2 +
auditoitua tai ylläpidettyä sivustoa

Verkkosivujen auditoinnit

Kahdeksan eri teemaa, 20 eri kohdan lista
  • Verkkosivuston sisältöjen, käytettävyyden ja hakukoneoptimoinnin analyysi
  • Sivuston myyntipolkujen analyysit
  • Priorisoidut kehitysehdotukset

Auditoinnissa kiinnitän huomiota mm. näihin asioihin:

  • Onko myyntipuheet kunnossa ja ohjataanko asiakasta tekemään haluttu toimenpide sivustolla, kuten ottamaan yhteyttä tai siirtymään verkkokauppaan?
  • Onko sivuston ulkoasu ajantasainen, responsiivinen ja yhtenäinen eri päätelaitteilla?
  • Löytyykö sivuston teksteistä hakukoneoptimoinnin kannalta relevantteja hakusanoja?

Näiden ja muiden kysymysten vastausten pohjalta saat luettavaksi listan kehitysehdotuksia, ja lisäksi sivuston top5-tärkeimmät kehityskohteet.

Verkkosivujen ylläpitopalvelu

Mielenrauhaa, joka sisältää myös jatkuvan verkkosivuston kehittämisen tuntipaketin.
  • Varmuuskopioinnit
  • Hakukoneoptimoinnin tehtävät
  • Sisältömuutokset

Sivuston ylläpitopalvelussa sivustosi ajantasaisuus ja tietoturvallisuus on ammattilaisen käsissä. Lisäosien päivittämiset toteutetaan ensin kehitysympäristössä, jolloin voidaan varmistua, että tehtävät päivitykset sopivat yhteen sivuston teeman ja muiden lisäosien kanssa.

Ylläpitopalvelu sisältää myös PHP-version päivittämisen ja tietoliikennemäärän seuraamisen. Mikäli kaistanleveys ei riitä sivustolle, ilmoitetaan siitä sivuston omistajalle jotta sivusto pystyy toimimaan parhaimmalla tavalla.

Palvelupyyntöihin vastataan vuorokauden sisällä ja muutostyöt aloitetaan kahden työpäivän sisällä, sivuston toimintaan vaikuttavien häiröiden korjaaminen aloitetaan raportointia seuraavan vuorokauden aikana.

”Karoliina teki auditoinnin verkkosivuillemme. Lopputulos oli kattava ja erittäin informatiivinen. Suosittelen!”

– Hillevi

Helpoin tapa selvittää verkkosivustosi nykyinen tila - auditointi

Nykypäivän digitaalisessa ympäristössä hyvin optimoitu ja toimiva verkkosivusto on menestymisen edellytys, minkä vuoksi verkkosivujen auditointi on investointi, jota yrityksesi tulisi harkita.

Verkkosivuston auditointi on keskeinen osa digitaalista markkinointia ja verkkosivuston ylläpitoa. Auditointi auttaa yritystäsi tunnistamaan mahdollisia parannuskohteita ja se tarjoaa arvokkaita näkemyksiä verkkosivustosi toimivuudesta ja käyttökokemuksesta. Auditoinnissa katsotaan esimerkiksi sivustosi hakukoneoptimointi, myyntitekstit ja ostopolut kuntoon.

Verkkosivuston kriittinen tarkastelu auttaa yritystäsi tunnistamaan ja ratkaisemaan ongelmat, jotka saattavat haitata käyttökokemusta. Negatiiviseen käyttökokemukseen voi sisältyä erilaisia avaintekijöitä, kuten sivuston hidas latausaika, rikkinäiset linkit tai hämmentävä navigointi sivustolla. Hyvä käyttökokemus on tärkeä, koska sillä on merkittävä vaikutus verkkosivustoon sitoutumiseen ja konversioihin. Vierailijat pysyvät todennäköisemmin sivustollasi, tekevät ostoksia ja palaavat, kun heillä on positiivinen kokemus.

Verkkosivuston auditointi säästää yrityksesi aikaa ja rahaa pitkällä aikavälillä. Tunnistamalla ja korjaamalla ongelmat ajoissa estät suurempien ongelmien syntymisen ja teknisen velan kertymisen myöhemmin. Lisäksi kun ymmärrät paremmin verkkosivustosi tehokkuuden avaintekijöistä, voit tehdä niihin perustuvia päätöksiä resurssien kohdentamisesta ja sivuston parantamisesta.

Ulkoista verkkosivustosi tekninen osuus - ylläpito

Verkkosivustosi on hakukonenäkyvyytesi selkäranka, ja toimimaton sivusto tulee nopeasti kalliiksi menetetyn myynnin muodossa. Älä anna teknisten ongelmien hidastaa toimintaasi, ulkoista verkkosivuston ylläpito jo tänään ja nauti mielenrauhasta, kun tiedät, että sivustostasi huolehtii ammattilainen.

Tyylikäs ja ammattimainen verkkosivusto on ratkaisevan tärkeä minkä tahansa yrityksen menestykselle, mutta pelkkä sivuston pystyttäminen sosiaalisen median kanavien rinnalle ei riitä. Yhtä tärkeää on varmistaa, että sivustoa päivitetään ja ylläpidetään säännöllisesti, jotta se pysyy toimivana, turvallisena ja relevanttina.

Ammattilaisen tekemä verkkosivuston ylläpito auttaa parantamaan käyttökokemusta korjaamalla mahdolliset virheet, rikkinäiset linkit ja varmistamalla, että verkkosivusto on ajan tasalla uusimman teknologian ja suunnittelun trendien kanssa. Tämä tuottaa vierailijoille sujuvamman ja nautinnollisemman kokemuksen, mikä lisää sivustoon sitoutumista, liidien kerryttämistä ja toistuvia käyntejä.

Verkkohyökkäysten ja tietomurtojen lisääntyessä yrityksen verkkosivuston tietoturvallisuuden ylläpitäminen on tärkeämpää kuin koskaan. Kun ammattilainen ylläpitää sivustoasi, varmistut siitä että verkkosivustosi on suojattu ja suojattu mahdollisilta tietoturvauhkilta. Tähän kuuluu esimerkiksi WordPress-sivustosi PHP-version pitäminen ajantasalla ja lisäosien päivittämisen.

Ammattilaisen toteuttama verkkosivuston ylläpito auttaa yritystäsi varmistamaan, että verkkosivustosi toimii optimaalisesti ja nopeasti. Esimerkiksi verkkosivuston tehokkuusmittareiden, kuten sivun nopeuden, latausajan ja välittömän poistumisprosentin, seuranta ja tarvittavien säätöjen tekeminen kuuluu osaksi ylläpitopakettia. Varmistamalla, että verkkosivustosi toimii parhaimmillaan, maksimoit sivustosi potentiaalin ja tarjoat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Ota yhteyttä

Laita viestiä ja katsotaan verkkosivustosi tilanne. Verkkosivuston kehittäminen on pitkäjänteistä työtä ja kokemuksellani jopa 40 milj.€ vuosittaisen liikevaihdon tekevät yritykset ovat saaneet uusia näkökulmia sivustonsa kehittämiseen.