Karoliina Sormunen

Verkkosivut yrityksellesi, helposti.

Haluatko tehostaa liiketoimintaasi verkossa ja tuoda brändisi esiin digitaalisessa maailmassa? Hyvät verkkosivut eivät nuku mainostaessa, vaan saavat sinut potentiaalisten asiakkaiden tietoisuuteen ja tekevät myyntiä jatkuvasti kellon ympäri. Ja toimitus tietenkin mobiililaitteelle optimoituna. 

Saat myös verkkokaupan (WooCommerce) sivustosi yhteyteen helposti!

48 milj. €
Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto, joiden verkkosivustoja olen ollut kehittämässä

Brändin kulmakivi

Verkkosivut toimivat voimakkaana brändin rakennusvälineenä tarjoamalla yritykselle mahdollisuuden näyttää ammattimaisuutensa ja ainutlaatuisuutensa potentiaalisille asiakkaille. Ne luovat ensivaikutelman ja tarjoavat kontekstin yrityksesi toiminnalle, mikä auttaa vahvistamaan brändiäsi ja herättämään luottamusta yleisössä. Lisäksi sivujen kautta voit tehokkaasti viestiä brändisi arvot ja visiot, luoden vahvemman yhteyden asiakkaisiin.

Hakukoneista löytyvä

Verkkosivujen hakukonenäkyvyys on kriittisen tärkeää, sillä se avaa oven laajemmalle yleisölle ja potentiaalisille asiakkaille. Korkealle sijoittuvat sivut houkuttelevat enemmän kävijöitä, ja teknisesti hyvin optimoidut verkkosivut ovat usein niitä, jotka menestyvät parhaiten hakutuloksissa. Hakukoneoptimoinnin avulla voit paitsi parantaa verkkosivujesi näkyvyyttä myös vahvistaa brändiäsi ja luoda luottamusta, kun käyttäjät löytävät sivusi helposti hakutulosten joukosta.

Uusia asiakkaita hankkiva

Verkkosivut ovat olennainen osa uusasiakashankintaa, sillä ne toimivat 24/7 myyntityökaluna, joka tavoittaa potentiaaliset asiakkaat ympäri maailmaa. Ne tarjoavat mahdollisuuden esitellä tuotteita ja palveluita sekä antaa tietoa yrityksestäsi, houkutellen samalla uusia asiakkaita kiinnostumaan tarjonnastasi. Lisäksi verkkosivujen kautta voit kerätä kävijöiden tietoja ja yhteystietoja, mikä helpottaa jatkoyhteydenottoa ja mahdollistaa asiakassuhteiden rakentamisen.

Hyvät sivut myyvät, koko ajan.

Heikko verkkosivusto muistuttaa huonoa myyjää, joka ei pysty vakuuttamaan asiakasta yrityksen arvosta. Päinvastoin, laadukas verkkosivusto toimii kuin ammattitaitoinen myyjä, joka innostaa ja tuo kauppaa. Hyvät verkkosivut erottuvat selkeydellään ja tyylikkyydellään, vahvistaen samalla asiakkaiden luottamusta yritykseen. Ne tarjoavat miellyttävän käyttökokemuksen kevyen ja ilmavan suunnittelun ansiosta, auttaen asiakasta löytämään tarvitsemansa ja ohjaavat heidät kohti yhteydenottoa tai ostoa.

Alustana WordPress

Kun ammattilainen vastaa suunnittelusta ja toteutuksesta, verkkosivustostasi tulee houkutteleva, persoonallinen ja vaikuttava. Teen verkkosivut WordPress-alustalla sen monipuolisuuden ja luotettavuuden vuoksi. Voit luottaa siihen, että verkkosivustollasi on tuki ja turva, sillä WordPress on avoimen lähdekoodin järjestelmä, jolla on laaja kehittäjäyhteisö ympäri maailmaa. Tämä mahdollistaa sivustosi laajentamisen helposti käyttäen erilaisia lisäosia ja tarvittaessa siihen voi liittää myös verkkokaupan. Lisäksi, koska Google arvostaa WordPressiä, on helppoa varmistaa että asiakkaasi löytävät sivustosi vaivattomasti. Valitsemalla WordPressin valitset luotettavan ja monipuolisen ratkaisun verkkosivustosi tarpeisiin.

Asiakaskokemus edellä

Laadukkaat verkkosivut eivät pelkästään näytä hyvältä, vaan ne ovat myös käyttäjäystävällisiä. Sivuston rakenne suunnitellaan aina loppuasiakas mielessä ja käyttäjä ohjataan saumattomasti sivustolla liikkumiseen. Ja tietenkin tehdyt verkkosivut ovat responsiivisia, mikä tarkoittaa, että ne toimivat ja näyttävät upeilta myös mobiililaitteilla. Lisäksi saat tarvittaessa kattavaa koulutusta sivuston itsenäiseen ylläpitämiseen. Opastan esimerkiksi sisältöjen päivittämisessä ja blogitekstien luomisessa, jotta voitte jatkossa hallita sivustoanne vaivattomasti.

Verkkosivustojen hinnat

Hinnoittelu verkkosivuprojekteille vaihtelee, koska jokainen projekti on ainutlaatuinen. Suunnittelen aina räätälöidyn ehdotuksen, joka ottaa huomioon liiketoimintasi erityistarpeet, budjetin ja tulevaisuuden suunnitelmat. Tavoitteenani on tarjota yrityksellesi parasta laatua suhteessa investointiisi. Käymme yhdessä ehdotuksen sisällön läpi ja keskustelemme siitä, mitkä osatekijät vaikuttavat kokonaiskustannuksiin ja miksi ne ovat tärkeitä. Kuitenkin tässä muutamia suuntaa-antavia projektihintoja:

Pieni

Niin sanotusti landing page, kaikki tarvittava esitelty yhdellä sivulla. Sisältää kuvia, tekstejä ja yhteydenottolomakkeen. Suppea hakukoneoptimointi.

Hinta alkaen 890 € + alv

Keskikokoinen

Sivusto sisältää esimerkiksi etusivun, palvelut-sivun, referenssit-sivun ja yhteydenottosivun. Sivustolle tehdään tarkempi hakukoneoptimointi.

Hinta alkaen 2 890 € + alv

Suuri

Sivusto sisältää edellisten lisäksi blogisivun, tiimin esittelyn ja useamman lomakkeen. Sisällöt ovat räätälöity hakukoneita varten.

Hinta alkaen 6 990 € + alv

Ota yhteyttä, niin laitetaan sivut tulille 🔥 :