Karoliina Sormunen

Nimeni on Karoliina, ja haluan kuvata nyt erityisesti vauvoja ja perheitä.

Vastasyntyneissä vauvoissa on jotain todella herkkää, kaunista ja viatonta. Haluan ikuistaa nyt näitä ensihetkiä eri perheille, maksutta.

Se, miltä vastasyntyneet tuoksuvat on vertaansa vailla. Ensimmäiset päivät voisi vain katsella nukkuvaa vauvaa pienten sormien ollessa käpertyneenä ja pehmeän hengityksen täyttäessä huoneen – hetkessä on puhdasta kauneutta.

Jokainen osa heistä on ainutlaatuinen, pienistä varpaista pään ohuisiin hiuksiin. On ihmeiden ja löytöjen aikaa, kun opit tuntemaan tämän uuden pienen ihmisen, joka on juuri liittynyt perheeseesi. Vastasyntyneen saapuminen tuo mukanaan erityistä iloa ja herkkyyttä, ja näiden ohikiitävien hetkien vangitseminen valokuviin on tapa pitää kiinni tästä taiasta ikuisesti.

Kaikki on ihmettä uutta.
Kaikki on valoisaa.
Katsotte salaisuutta vuoteessa uinuvaa.

Kaikki on aivan toisin kuin koskaan ollut on.
Kuinka sen kuvata voisi?
Ilo on pohjaton.

Silmille auenneille taivaita avautuu.
Unista kertova meille kerran on suppusuu.
Kaikki on ihmettä uutta.

Kaikki on valoisaa.

Ilonne valtavuutta, kuka voi aavistaa?

Maksuton kuvaus muuramelaisille perheille kesällä 2023

Tarjoan muuramelaisille perheille maksutonta vastasyntyneen kuvausta. Kuvaan perheen kotona tai omalla kotistudiollani alle 14 vuorokauden ikäiset vauvat.

Tuon mukanani hieman kuvausrekvisiittaa, mutta hyödynnän myös perheen kotoa löytyviä elementtejä.

Perhe saa veloituksetta 3kpl käsiteltyjä kuvia kuvaushetkestä ja minä saan oikeudet käyttää kuvia markkinointiin.

Vastasyntyneen kuvaus pähkinänkuoressa

Newborn-kuvaukseen otollisin ajankohta on alle 14 vuorokauden ikäisille vauvoille. Kuvaan joko kuvattavan vauvan perheen kotona tai minun kotonani. Omasta takaa minulta löytyy muutamia koristeellisia kankaita, wräppejä kapalointiin ja koreja, johon voidaan asetella. Hyödynnän kuvaamisessa mielelläni myös perheen omaa rekvisiittaa.

Kuvaukseen on hyvä varata 1-3h aikaa. Kuvaus pidetään kiireettömänä, eli ei haittaa mikäli pienin ei halua koko aikaa nukkua – syöminen ja seurustelu on useasti osa kuvaushetkeä. Hyödynnän nämä ajat myös kuvaten hieman dokumentaarisella otteella perheen seurustelua, mikäli perhe sitä haluaa.

Kuvauksen hinta on 240 € (sis. alv 24%) ja siihen sisältyy 4 käsiteltyä kuvaa. Koevedosgallerian saa katseltavaksi 20 € lisähinnalla, jolloin pääsette itse valitsemaan toimitettavat kuvat. Lisäkuvat 15 € / kpl.

Varaa kuvauksesi:

Onko perheeseenne syntymässä vauva? Ota yhteyttä ja sovitaan alustava kuvaushetki – kun uusi perheenjäsen syntyy, vahvistuu tarkempi kuvausajankohta.

Mikäli vauva on jo syntynyt, mutta alle kahden viikon ikäinen, laita viestiä heti, jotta ehdimme löytämään yhteisen ajankohdan kuvaukselle.

Kuvaan säännöllisesti Jyväskylän ja Kuopion seudulla, joten viestintää nopeuttaakseni kysyn myös että missä kuvattaisiin! 🙂

Osa sivun kuvista kuvattu Emmi Minkkisen newborn-kuvaustyöpajassa alkyvuodesta 2023.